ADANA / TUFANBEYLİ - Tufanbeyli Halk Eğitimi Merkezi

Tem

Yaz döneminde devam eden Kuranı-ı Kerim Kurslarımız camilerde ve okullardfa devam etmektedir. Çocuklarımız yaz döneminde hem Kuranı Kerim öğrenmekte hemde tatillerini verimli bir şekilde geçirmektedir.

Haz

Dijital becerilerin belirlenmesi, geliştirilmesi, sosyal medya ve teknoloji okuryazarlık düzeyinin artırılması amacıyla halk eğitimi merkezlerinde görev yapan tüm yönetici, eğitici ve diğer çalışanlar belirli periyodlarla eğitimlere alınmaktadır.

Haz

Sergimizde kurumumuz bünyesinde yıl boyunca açılan kurslarımızda hazırlanan ürünler, kurs öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimizce  sergilendi.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke ilçelerinin katılımıyla Tufanbeyli Halk Eğitimi Merkezinde çeşitli etkinlikler kapsamında Halk Oyunları, Oyun Odası miniklerinin gösterileri ve bağlama konserleri ile kutlandı. Sergimizin açılışının yapılmasıyla kursiyerlerin kurslarda hazırladığı ürünlerin sergisi gezildi.

Haz

Geri dönüşüm ve sıfır atık bilinci ve farkındalığı kazandırmak amacıyla kurslarımızda evimizdeki geri dönüşüme uygun malzemelerle hazırlanan ürünlerimiz Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında sergimizde Geri Dönüşüm Masasında sergilendi.

Haz

Kursiyerlerimizin, öğretmenlerimizin ve halkımızın 3 - 6 Yaş arası çocukları için açılan oyun odası kursumuz ile;

• Çocukların tüm gelişim alanlarında desteklenmesini sağlamak,
  • İlkokula hazırlamak,
  • Yaygın Eğitim Kurumlarına eğitim için başvuran anne-babaların çocukları için ortak bir eğitim ortamı sağlamak,
  • Çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak amaçlanmaktadır.

Ağu

Lise mezunlarına yönelik destekleme ve yetiştirme kursu başvuruları 18-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır.